Makeover stana

Kod ovog projekta radilo se dugo i temeljito do zadnjih detalja.

 

Prvi vlasnici stana ( stanje “PRIJE” ) bili su na putu u mirovinu. Novi vlasnici su željeli kompletno renoviranje i makeover kako stilski tako i neke preinake soba i njihove namjene te dodatak jedne kupaonice na mjestu prethodnog spremišta.

 

Klijenti su željeli arhitektonski lijep klasični stan zadržati takvime no u potpunosti pročistiti prostor te izbaciti svaki trag žutog drva, iverala i konfekcije. Stan je trebao prodisati svojom elegancijom te izaći iz tamnih tonova koji su podsjećali na ulazak u tunel te prodisati svjetlošću.

 

Stan je renoviran u art deco stilu – od strukturalnih izmjena ( ravnanje zidova; izolacije; ugradbena rasvjeta u velikom hallu, koja je cijelom prostoru dala puno svjetla za razliku od stanja prije gdje je sve bilo zagušeno i tamno). Stari, izgledom bolnički radijatori zamjenjeni su stilskim feng shui radijatorima, luster u boravku zabljesnuo je svojom champagne bojom u kombinaciji s tamnim podovima i crvenim namještajem te bijelom vitrinom istih tonova.

 

Zidove smo odlučili obući u pastelne nijanse kako bi u prostor unijeli dinamiku i tračak prošlog vremena, a plafoni su obučeni u fine štukature koje su donijele dodatnu eleganciju klasičnom stanu vile Talijanskog arhitekte iz 1930. godine.

Zaključite sami vidite li neku sličnost između stanja PRIJE i POSLIJE.. Ostala je samo ista kvadratura stana, sve drugo je bio total makeover:) prilagođen željama novih vlasnika.

povuci

PRIJE                                    POSLIJE

Prije

Poslije

PRONAĐI INSPIRACIJU

Kontakt

POŠALJIte NAM UPIT

    Kupi sada Kupi sada