MODERNI INTERIJER-HARMONIJA
ENERGIJE

Kupili ste novi stan? Sjajno, nema rušenja ni bušenja. Vi ste odabrali eleganciju otpočetka. U paketu s tim i Vaš je budget za uređenje elegantan, ali sasvim sigurno nemate vremena baviti se uređenjem jer puno radite. Bavite se poslom na visokoj managerskoj poziciji, odvjetnik/-ica ste ili pak vodite svoju kliniku. Što god da bio odgovor, znamo da je vrijeme luksuz, a i kada ga imate, nećete ga trošiti na jurnjavu u dućane namještaja, planiranje kuhinje koje traje tjednima, traženje adekvatnog seta za blagovaonu, savršene garniture za boravak i niz drugih detalja.

 

Ipak, Vaši estetski zahtjevi su visoki i ne želite prosjek jer ni sami niste prosječni, a životni je prostor ogledalo Vašeg života i uspjeha. Ako tako razmišljate, možemo se poistovjetiti s Vašim životnim konceptom.

Trebate nekoga da sve odradi za Vas detaljno i transparentno? Profesionalno i korektno, jer to su oduvijek bili Vaši ključevi uspjeha?

Stan u prilogu ogledalo je Vaših potreba – čisto i jednostavno bez traga viška. Less is more ovdje je bila krilatica. Interijer je prožet toplim tonovima, usklađenih kolorita, ugodan za život, harmonične energije. Sve uz sjajne brendove gdje već imamo kontakte. Samo ih nazovemo i kažemo: slijedeći projekt pliz 🙂

pronađi inspiraciju

žELITE I VI MAKEOVER SVOG PROSTORA?

Kontakt

POŠALJITE NAM UPIT

    Inspiracija Inspiracija