Dostava i isporuka

Molimo cijenjene kupce da pročitaju opće uvjete poslovanja prije korištenja web stranice www.viadecori.hr

Asortiman sa stranice dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke

 

Roba za područje cijele Hrvatske dostavlja se dostavnim službama I dostava je besplatna. Roba se dostavlja ili šalje već montirana ili u originalnoj ambalaži. Pri preuzimanju robe, ljubazno molimo da pregledate kutiju, te ukoliko primijetite oštećenje ambalaže koje bi moglo uzrokovati oštećenje sadržaja kutije, molimo da istu vratite kuriru uz napomenu o oštećenoj ambalaži. Naknadne reklamacije nećemo biti u mogućnosti uvažiti.

 

Pri dostavi Vaše narudžbe, dostavljač će Vas zatražiti potpis o primitku paketa, račun za Vašu narudžbu biti će predan osobno ili će biti stavljen u kutiju (ovisno o vrsti dostave).

Dostava se vrši do ulaza u kuću ili zgradu, ukoliko se radi o teško dostupnim područjima, zadržavamo pravo da dostavu izvršimo do onog dijela do kuda dostavno vozilo može nesmetano proći.

Ovisno o narudžbi, isporuka može biti dostavljena u više paketa.

Svaka dostava je unaprijed dogovorena sa kupcem oko dana i termina isporuke. Tvrtka za dostavu obavijestit će vas o paketu i okvirnom vremenu dostave na broj koji nam je ostavljen kao kontakt, prije same dostave kurir još potvrđuje termin telefonski. Ukoliko se radi o našoj dostavi, biti će kontaktirani od strane dostavljača, te s njim dogovarate točno vrijeme dostave.

U slučaju neuspjele dostave, a prethodno dogovorene i potvrđene s Vaše strane, zadržavamo pravo naplate povrata paketa (ukoliko se radi o dostavnoj službi) i naplate ponovnog slanja ili ponovne dostave ( odnosi se I na Zagreb I okolicu )

Svoju narudžbu možete preuzeti i osobno u našem showroomu na adresi Gundulićeva 26, ali molimo da nam taj dio naglasite i stavite u napomenu prije zaključivanja web narudžbe.

Usluga dostave je besplatna za cijelu Hrvatsku-iznimke su veće pošiljke koje odstupaju od standarda u kojem slučaju ugovaramo cijenu dostave s kupcem.

Za pakete koji su van standardnih dimenzija i težine, te zahtijevaju posebno rukovanje, zadržavamo pravo dodatne naplate dostave.

Za robu koja je na lageru rok isporuke za Zagreb je u prosijeku 7 dana , a roba koja se naručuje po želji kupca direktno iz proizvodnje, rok isporuke je u skladu s navedenim na web stranici. U slučaju da traženi proizvod nije moguće isporučiti u dogovorenom roku, kontaktirat ćemo kupca te mu dati alternativni datum isporuke.

Za robu koju kupac ne preuzme u roku od 60 dana ne odgovaramo.

Izjava o privatnosti

Bazar Profero d.o.o. je vlasnik stranice www.viadecori.hr i njegovog sadržaja.

Jednostrani raskid ugovora

  • Ostvarenje prava na jednostrani raskid – da bi potrošač ostvario pravo na jednostrani raskid ugovora, treba pisano obavijestiti prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 14 dana i to u nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu sjedišta tvrtke Bazar Profero d.o.o., Kraljevec II, br.4 ili  na mail adresu info@viadecori.hr u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

 

  • Povrat novca – ako potrošač jednostrano raskine ovaj ugovor, prodavatelj će izvršiti povrat novca koji je od njega primio. Nismo obavezni izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat potrošačevog izričitog izbora vrste prijevoza, a koji je različit od standardne vrste prijevoza kojeg nudi trgovac. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je potrošač izvršio uplatu.