Ukratko

O nama

Via Decori nastala je fuzijom osobne strasti za lijepim I elegantnim detaljima, razvojne faze koja je donijela potrebu za novim izazovima i kreativnim projektima te je u konačnici bila rezultat odrađenih makeovera interijera koji su udahnuli novi život i sebi i ljudima koji u njima sada žive. U potrazi za detaljima za interijere otvorio se jedan cijeli mali svijet Art Deco i Glam komada namještaja i dekora koje smo zatim uklopili u naš webshop.

Tržište nudi raznolikost: od dizajnerskog namještaja do praktičnih rješenja ali I pregršt konfekcije koja ne zadovoljava estetske zahtjeve onih koji žele odmak od već viđenog. U Via Decori biramo komade dekorativnog namještaja I zidne dekore koji će naglasiti osobnost Vašeg interijera I dodati elegantnu notu.

Trendovi se mijenjaju, ali stil ostaje kao potpis Vašeg karaktera.

Ponekad je dovoljno kupiti jedan detalj poput stolić konzole, dekorativnog ogledala ili seta taburea koji su dovoljno upečatljivi da podignu cijeli interijer i da se u njemu osjećate potpuno drugačije. Kao osunčani suncem I preplanulog tena, puni dobre energije I poleta!

Namještaj, rasvjeta i zidni dekori iz našeg webshopa birani su poput unikatnih komada nakita: biti će primjećeni i oplemenit će Vaš prostor. Sve naše stolić konzole, zidni dekori, coffee stolići, komode, barske stolice, ogledala i preostali asortiman upečatljivi su svojim stilom, a mogu se uklopiti u raznolike stilove interijera: od starogradskih do modernih. Ima tu i Art Deco komada te barskih stolica i taburea idealnih za uređenje lokala, hotela i restorana. Sve su to komadi za koje ne morate dizati kredit nego jednim klikom doći do besplatne dostave na vaša vrata.

I još nešto: ako nemate pri ruci nekoga tko se voli igrati montera namještaja, znamo da je nespretno kada treba naći nekoga tko će to odraditi za vas: koga zvati, kako organizirati, a da ne moramo gnjaviti poznate koji isto tako ne znaju ili ne vole šarafiti. Dakle, cijela logistika od dostave do montaže tada ubija svaki tračak elegancije.

Upravo zato mi to radimo drugačije: za Zagreb i okolicu proizvode ćemo Vam po želji dostaviti već montirane, a za cijelu Hrvatsku namještaj dostavljamo i uz besplatnu dostavu! Ako vam je zgodnije, možete preuzeti narudžbu i u našem showroomu u centru Zagreba, Gundulićeva 26 uz prethodni dogovor i napomenu pri kupnji ( kontakt telefon: 091 720 8793 )

S nama ne morate puno razmišljati, opustite se i uživajte dok mi vodimo brigu o tome da sve stigne složeno što prije na vaša vrata. Bili smo i sami zahtjevni klijenti više nego jedanputa kako bi Vam mogli pružiti jednako tako dobru uslugu od odabira do isporuke. Ako se bojite online kupnje, možete nas nazvati i dogovoriti termin za pogledati neki od komada koji imamo u našem showroomu u centru Zagreba, Gundulićeva 26. Usput popijemo finu kavu i popričamo o vašim željama za životni prostor. Tu smo online i offline😊

Vasi Via Decori

Kontakt

Kontaktirajte nas